Mario Tennis Aces (Nintendo Switch) - Mini-review

Author channel Burger Broeders   2 мес. назад
60 views

13 Like   0 Dislike

BOTERHAMHOND - Mario Maker Expert 1/3

In plaats van Super Expert gaan we voor jullie kijkersplezier eens een normale 100-man Expert doen! Dit geeft ons veel meer leuke leveltjes en ook meer kans van slagen. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

ECHTE YOUTUBERS - #7 - Super Mario World

Vandaag gaan we wat leveltjes in het bos doen en hebben we het over brutale dieren. SMASH DIE LIKE BUTTON!!!!!!!! Na Mario 1 en 2, slaan wij Mario 3 tijdelijk even over om aan een van onze favoriete games te beginnen! Namelijk Super Mario World. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

HARTIGE TAART - #6 - Super Mario World

Vandaag hebben we het over hartige taart. Ook gaan we het hebben over onze grootste teleurstelling op gaming-gebied. Na Mario 1 en 2, slaan wij Mario 3 tijdelijk even over om aan een van onze favoriete games te beginnen! Namelijk Super Mario World. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

TIPS TEGEN ZOMERHITTE - #1 - Super Mario World

Na Mario 1 en 2, slaan wij Mario 3 tijdelijk even over om aan een van onze favoriete games te beginnen! Namelijk Super Mario World. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

MOPPENTAPPERS - #9 - Super Mario World

Vandaag spelen we het spelletje "Paardenworst". Dat betekent dat we op ongelegen momenten moeten moppentappen. Na Mario 1 en 2, slaan wij Mario 3 tijdelijk even over om aan een van onze favoriete games te beginnen! Namelijk Super Mario World. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

Vandaag een mini-review van Mario Tennis Aces! Na de flop die Mario Smash Tennis op de WiiU was, hebben we dan eindelijk een nieuwe Mario Tennis game. Weet deze ons meer te boeien dan zijn voorganger?

In deze serie doen we mini-reviews van nieuwe of oude games. In l 5 minuten vertellen we jullie wat wij vinden van een game. Laat in de comments weten wat jij van deze game vind!

Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond.

Check ons op social media:
https://www.facebook.com/Burgerbroeders
https://twitter.com/BurgerBroeders
https://www.instagram.com/burgerbroeders/

Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

Comments for video: