Mario Tennis Aces (Nintendo Switch) - Mini-review

Author channel Burger Broeders   4 мес. назад
60 views

13 Like   0 Dislike

Super Mario Maker BLIND spelen!

Vandaag spelen we Super Mario Maker... GEBLINDDOEKT! We zijn BLIND! Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

Bubble Ghost - Gameboy

Vandaag spelen we een lekker kort Gameboy spelletje. Namelijk Bubble Ghost! Een geliefde rakker voor op de camping bij vele mensen. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan de rechtmatige eigenaar.

FINALE - #15 - Super Mario World

We spelen de laatste paar leveltjes! Na Mario 1 en 2, slaan wij Mario 3 tijdelijk even over om aan een van onze favoriete games te beginnen! Namelijk Super Mario World. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

Videogame Pickups #1 - Retrogamebeurs Tilburg

Onze eerste pick-up video! We hebben deze maand wat mooie spelletjes bij elkaar gescharreld. In de pickup video's laten we zien wat we die maand voor videogames en andere gamerelateerde spullen gevonden hebben voor onze collectie! Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Check ook het kanaal van Video Game Inside: https://www.youtube.com/user/emarwii Check ook het kanaal van Ed's Retro Geek Out: https://www.youtube.com/channel/UCiFKlfQ43S0OQC4AJHhdylw Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan de rechtmatige eigenaar.

ONZE KOPPEN IN BEELD! - McDonaldLand (NES)

Daar zijn ze dan eindelijk: de koppies die schuil zaten achter de stemmen. Onze face reveal. Voor het eerst te zien op jouw beeldscherm! Valt niet tegen toch? Vandaag spelen we McDonaldLand op de NES. Ook wel M.C. Kids genoemd in Amerika. Dit is een platformer die erg veel doet denken aan de Mario games. Eens kijken of het een beetje in de buurt komt. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

Vandaag een mini-review van Mario Tennis Aces! Na de flop die Mario Smash Tennis op de WiiU was, hebben we dan eindelijk een nieuwe Mario Tennis game. Weet deze ons meer te boeien dan zijn voorganger?

In deze serie doen we mini-reviews van nieuwe of oude games. In l 5 minuten vertellen we jullie wat wij vinden van een game. Laat in de comments weten wat jij van deze game vind!

Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond.

Check ons op social media:
https://www.facebook.com/Burgerbroeders
https://twitter.com/BurgerBroeders
https://www.instagram.com/burgerbroeders/

Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

Comments for video: