JORD'S RIBBENKAST - Super Mario Odyssey Multiplayer FINALE

Author channel Burger Broeders   6 мес. назад
70 views

13 Like   0 Dislike

Super Mario Maker BLIND spelen!

Vandaag spelen we Super Mario Maker... GEBLINDDOEKT! We zijn BLIND! Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

Bubble Ghost - Gameboy

Vandaag spelen we een lekker kort Gameboy spelletje. Namelijk Bubble Ghost! Een geliefde rakker voor op de camping bij vele mensen. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan de rechtmatige eigenaar.

Videogame Pickups #2 - Retro & Current-gen games!

We hebben winkels bezocht, rommelmarkten en kringloopwinkels. Daar hebben we weer wat current-gen games maar ook wat retro games bij elkaar gesprokkeld! In de pickup video's laten we zien wat we die maand voor videogames en andere gamerelateerde spullen gevonden hebben voor onze collectie! Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Check ook het kanaal van Video Game Inside: https://www.youtube.com/user/emarwii Check ook het kanaal van Ed's Retro Geek Out: https://www.youtube.com/channel/UCiFKlfQ43S0OQC4AJHhdylw Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan de rechtmatige eigenaar.

Is dit een kutspel? - Dog's Life (PS2)

Vandaag in "Is dit een kutspel?" spelen we Dog's Life. Een spelletje wat we vonden in een kringloopwinkel. Omdat wij altijd al eens in de vacht van een boerderijhond hebben willen kruipen, testen wij snel of dit een leuk spelletje is of een luis in de pels. In "Is dit een kutspel?" proberen we games uit, waarvan we van te voren denken dat het een slechte game is. Is de game echt zo kut als hij doet vermoeden? Of verrast het ons positief en vinden we onze nieuwe favoriete games? Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan de rechtmatige eigenaar.

CO-OP VERTIER - #1 - Goof Troop (SNES)

Vandaag starten we weer met een nieuwe serie! Namelijk Goof Troop op de Super Nintendo. Kunnen wij samenwerken? Of wordt het een mislukking? Goof Troop is een action-puzzle game gemaakt door Capcom. Door velen gezien als een van de leukere multiplayer ervaringen op de Super Nintendo. We zullen nu echt moeten laten zien hoe goed we kunnen samenwerken, want zonder samenwerking kom je niet ver in dit spelletje. Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond. Check ons op social media: https://www.facebook.com/Burgerbroeders https://twitter.com/BurgerBroeders https://www.instagram.com/burgerbroeders/ Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan de rechtmatige eigenaar.

Het einde van onze reis is daar!

Mario moet Princess Peach uit de klauwen van Bowser houden, die met de prinses wilt trouwen. Hiervoor moet Mario met behulp van een luchtschip, genaamd de Odyssey, door een aantal verschillende locaties reizigen, waaronder New Donk City, een kopie van de non-fictieve stad New York. Een aantal oude tradities, zoals springen via de muur, blijven bestaan, maar in het spel heeft Mario wel een nieuw metgezel: zijn pet, die tot leven komt, kan gebruikt worden als frisbee en als hulp om bijvoorbeeld van gebouw naar gebouw te springen, en om vijanden over te nemen.

Bedankt voor het kijken! Comment, like en subscribe als je het leuk vond.

Check ons op social media:
https://www.facebook.com/Burgerbroeders
https://twitter.com/BurgerBroeders
https://www.instagram.com/burgerbroeders/

Alle rechten van het getoonde beeldmateriaal behoren toe aan Nintendo.

Comments for video: